RS2B

Samen naar succes!

Flexibel op- en afschalen per project

RS2B kan de omvang van haar projectmanagementdiensten flexibel aanpassen aan de behoeften van het project. Dit betekent dat organisaties alleen hoeven te betalen voor de diensten die ze nodig hebben, zonder dat ze zich hoeven te committeren aan een langetermijncontract.

Dedicated Projectmanager

RS2B kan een dedicated projectmanager ter beschikking stellen voor langere tijd. Dit zorgt voor continuïteit en een naadloze samenwerking tussen de projectmanager en de klant.

Product Owner

RS2B kan een product owner ter beschikking stellen om de productvisie te bewaken en ervoor te zorgen dat het projectresultaat aan de behoeften van de klant voldoet.

Kunnen wij u helpen?

Laat uw gegevens achter om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Interesse Projectmanagment
Ervaren Projectmanager

RS2B levert ervaren projectmanagers voor elk project, ongeacht de grootte of complexiteit. Onze projectmanagers hebben een brede expertise in het ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen. Ze zijn gecertificeerd in agile en lean-methodieken en hebben een grondige kennis van verschillende softwareontwikkelingstools en -technieken.

Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor:

  • Het plannen en coördineren van alle aspecten van een project, van de initiële analyse tot de implementatie en nazorg.
  • Het bewaken van de voortgang van het project en het nemen van maatregelen om eventuele vertragingen te voorkomen.
  • Het communiceren met alle betrokkenen, waaronder de klant, het projectteam en andere belanghebbenden.
  • Het bewaken van de budgetten en deadlines van het project.

Gebruik van Methodieken

RS2B werkt volgens een agile, lean en scrum-methodiek. Dit betekent dat we onze projecten in korte sprints opdelen, waarbij we in elke sprint een afgerond stukje functionaliteit opleveren. We werken hierbij nauw samen met onze klanten, zodat we de software kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften.

Agile
Agile is een verzameling principes en werkwijzen die erop gericht zijn om flexibel en adaptief te werken. Agile-teams zijn zelforganiserend en werken in korte sprints. In elke sprint worden de belangrijkste taken afgerond. Dit zorgt ervoor dat de software snel en in kleine stapjes wordt ontwikkeld.

Lean
Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om verspilling te elimineren. Lean-teams focussen op het creëren van waarde voor de klant. Dit doen ze door de processen te optimaliseren en de focus te leggen op efficiëntie.

Scrum
Scrum is een agile-methodiek die wordt gebruikt om complexe projecten te managen. Scrum-teams werken in sprints van twee weken. In elke sprint worden de taken opgedeeld in kleinere taken, die door het team worden uitgevoerd. Het team wordt aangestuurd door een scrummaster, die verantwoordelijk is voor het goed verloop van het proces.

Snellere ontwikkeling

De software wordt in korte sprints ontwikkeld, waardoor de klant sneller kan profiteren van de nieuwe functionaliteit.

Flexibiliteit

De software kan snel worden aangepast aan veranderende behoeften van de klant.

Klantgerichtheid

De software wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klant, waardoor deze perfect aansluit op de behoeften van de klant.

Meer toe aan procesoptimalisatie

Wilt u uw processen efficiënter en effectiever maken? Dan kunnen wij u helpen met procesoptimalisatie. Wij analyseren uw processen en identificeren knelpunten. Vervolgens ontwikkelen wij voorstellen voor verbeteringen.

Ga naar procesoptimalisatie